Amtech Industries este un distribuitor de încredere pentru produsele de prelucrare materiale plastice, scule de așchiere și consumabile industriale, care valorifică și eficientizează procesele industriale ale clienților noștri.

Viziunea noastră este să ne plasăm printre primele alegeri ale clienților noștri, atât datorită calității și fiabilității produselor comercializate, cât și datorită profesionalismului de care dăm dovadă în interacțiunile pe care le avem cu fiecare client în parte.
Echipa Amtech Industries este formată din specialiști, oameni devotați și care au deprins cunoștințe remarcabile în experiența lor de peste 6 ani în domeniul comercializării produselor și accesoriilor industriale. Astfel că, răspundem cu interes și promptitudine chiar și la cele mai selective cerințe din partea clienților noștri și reușim să oferim soluții personalizate cară să satisfacă pe deplin nevoile industriale și de prelucrare.
Pentru noi, calitatea este esențială. Produsele comercializate de Amtech Industries Tools sunt certificate conform standardelor de calitate și performanță, majoritatea produselor noastre fiind obținute de la producători din UE, renumiți pentru calitatea și fiabilitatea produselor distribuite.
Suntem partenerul de încredere al domeniilor industriale și un bun colaborator în creșterea productivității companiei dumneavoastră.

Oamenii Amtech Industries

Andreican Mihai

Fondator Amtech Industries

Datorită dedicării față de industria mecanică, cât și aptitudinilor acestuia însușite în lumea antreprenorială, Mihai a reușit să pună bazele firmei noastre.

 

”Consider că unul dintre cele mai mari avantaje ale companiei noastre sunt oamenii acesteia. Pe lângă cunoștințele vaste din domeniul tehnic de care dânșii dau dovadă, relația între noi a devenit foarte strânsă inclusiv la nivel interpersonal, motiv pentru care toți pașii unei comenzi (de la ofertă până la livrare) merg armonios.”